Njut av badsträndernas temperatur i sommar

Publicerad måndag, 01 juni 2020 Skriven av Kalle Hultman

Tack vare Internet-of-Things och LoRa kan man nu erbjuda ny positiv information i dessa knepiga tider. I Mölndal kan man nu se aktuell badtemperatur på kommunens stränder. 

I Mölndal kan man se uppdaterad badtemperatur med hjälp av Ambiductors badtemperaturboj som skickar kommunikation via radio till en av Mölndal Energis master. Bojen som snart får sällskap av några syskon mäter vattentemperaturen med stor noggrannhet på 0,5m djup i Stensjön.

Kommunikationen sker över 1,3 km genom en sträcka som inte är fri sikt. Ändå ligger den med mycket bra signalstyrka och har rättat sig in i "spreading factor 8" och en mycket låg felfrekvens. Skulle något hända som stör signalen så skulle bojen autmatiskt öka sin räckvidd för att anpassa sig efter nya förhållanden. På andra order i Sverige har vi bojar som pratar upp till 4 mil.

Ambiductors badtemperaturboj har blivit en stor succé och bygger på en väldigt genomarbetad boj med en dynamisk sensor med hög kvalitet. Batteriet kan räcka i upp till 22 år och hela sensorn är dränkbar.

Badtemp i Mölndal

Läs mer om produkten via denna länk

 

Kontakta oss på 08-501 676 76 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.

 

Företagsfakta

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Propellervägen 6B, 183 62 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell