Ny multigivare med LoRa

Publicerad onsdag, 07 november 2018 Skriven av Kalle Hultman

PTL-LAB-41NS är en helt ny givare som speciellt utvecklats för att övervaka konferensrum och andra lokaler med människosamlingar. Givaren ger helt nya möjligheter att styra klimatet och övervaka samt optimera användningen av befintliga lokaler.

Styr klimatet i konferensrum

Givaren har en mycket noggrann temperaturgivare som kan användas för att behovsstyra ventilationen. Den har även en fuktgivare som kan övervaka klimatet och även skydda fastigheter mot fuktrelaterade skador. Utöver det har enheten en ljussensor som kan analysera och hantera belysningen i ett rum för att ge optimalt ljus. Slutligen finns även en närvarogivare för att detektera aktivitet i ett utrymme.

Allt mer krut läggs på att spara energi och inte driva belysning, värme och ventilation på ett ineffektivt sätt. Med hjälp av PTL-LAB-41NS kan man styra klimatetet bättre och säkerställa maximal komfort med minimal förbrukning. Givaren ingår i en ny generation givare inom familjen Senlab O. Fler produkter kommer senare.

PTL-LAB-41NS

Givaren är konstruerad för inomhusbruk och har ett 6 års utbytbart batteri. Batterikapaciteten påverkas av hur mycket man läser av den och under vissa förutsättningar så kan man få längre eller kortare batteritid. Kontakta oss för mer exakt kapacitet. Givaren är producerad enligt den populära design som passar inomhusmiljöer genom både sin enkelhet, sin diskreta design och sina snygga former.

Nu återstår att producera givaren i de kvantiteter som efterfrågas av marknaden.

Klicka här för att komma till produkten. Kontakta oss för ett prisexempel.

 

Kontakta oss på 08-501 676 76 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.

 

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Onninen

Kontakta oss gärna för tips på en lokal installatör.