Uppgraderad telefonsvarare i semestertid

Publicerad onsdag, 28 juni 2023 Skriven av Kalle Hultman

Uppdaterad telefonsvarare

Ambiductor kommer inte ha sommarstängt. Vi kommer dock ha begränsad personalstyrka som gör oss något svårare att nå vid överbelastad telefonväxel. För att hjälpa till har vi gjort vissa förändringar.

Vi har spelat in nya telefonsvararmeddelanden som förtydligar vad man kan göra om vi inte går att nå. Vi har även kopplat in fler av oss i telefonväxeln.

För att nå oss skriftligen så uppgraderar vi tillgängligheten på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.och Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Förändringar sker inte alla över en natt men vi arbetar intensivt på att vara tillgängliga för våra kunder. Vi jobbar även på tillgängliga med proaktiv support där följande delar kommer få en rejäl uppgradering under kommande månader:

  • Nya guider
  • FAQ
  • Wiki
  • Instruktionsvideos
  • Snabbinstruktioner
  • Supportportal

 Om någon ändå är missnöjd är man välkommen att höra av sig till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och påpeka vad som inte fungerar.

Företagsfakta

Medlemskap

Svenskt VattenMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Följ oss på LinkedIn

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Stand with Ukraine 
Följ oss på Facebook

Tel +468-501 676 76
Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden