Tillverkare

Aquametro Oil MarineAquametro Oil & Marine

Aquametro är ett gammalt välrenommerat bolag som sedan 2017 driver försäljning av oljemätare i ett separat systerbolag. Aquametro Oil & Marine finns representerade runt om i hela världen och levererar oljemätare till fartyg och andra motorer och brännare..

Vi säljer deras oljemätare.

 

AxiomaAxioma

Axioma är ett helägt dottebolag till Icor-koncernen, som är en av Baltikums största tillverkare och installatör av energiprodukter. De bidrar till att utveckla bioenergimarknaden i Europa, där Baltikum ligger i framkant. Axioma är ett mycket stort och stabilt bolag som t.o.m. har mött de mycket hårdare kraven som finns i Östeuropa. Tillförliglighet, snabba leveranstider och bra priser kännetecknar deras produkter.

Vi säljer allt från deras energimätare och vattenmätare till smart metering-utrustning.

Se mer om deras tillverkning via denna länk.

 

GioanolaGioanola

Denna italienska tillverkare av mässingsprodukter är branschledande i Europa på mekaniska vattenmätare. Deras produkter kännetecknas av ett mycket förmånligt pris. Fabriken tillverkar även en rad olika tillbehör såsom kopplingar och nipplar.

Se vattenmätare för mer information.

 

Integra MeteringIntegra Metering

Våra energi-, olje- och vattenmätare för tuffa applikationer tillverkas i Schweiz av välrenommerade Integra Metering. De hette tidigare Aquametro AG men bytte namn efter ett samgående med franska Yzatec. De är välkända för sin precision och kvalité.

Se integreringsverk, oljemätare, vattenmätare och smart metering-utrustning för mer information.

 

Sensing LabsSensing Labs

Världens första tillverkare att certifiera separata LoRa-moduler. De har ett enormt kunnande inom LoRa och radioteknik i allmänhet. De har sitt kontor i vackra Montpellier på franska rivieran.

Se LoRa-produkter för mer information.

 

T-measurementT-measurement

En världsledande leverantör inom ultraljudsteknik och mätteknik. Noggrannheten, finishen och leveranssnabbheten gör deras utanpåliggande flödesmätare och energimätare till ett vinnande koncept.

Se ultraljudsmätare för mer information.

 

Återförsäljare

AhlsellAhlsell Sverige AB

Ahlsell är en ledande teknisk distributör i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner. Handla online i Ahlsells webbutik. De säljer våra mätare inom både vatten och energi.

 

DahlDahl Sverige AB

Våra mätare går att köpa hos Dahl som är en av Sveriges största VVS-grossister. Många av våra produkter finns även i deras webshop och ligger lagerlagda på deras centrallager i Upplands Väsby. Dahl blir alltmer av specialister inom mätteknik och datainsamling. Som både hårdvaru- och tjänsteleverantör så är de en mycket stabil partner och bidrar till utveckling både hos oss och inom branschen som helhet.

Dahl finns även i andra länder i närhet till Sverige.

 

Samarbetspartners

HBVHBV (HusByggnadsVaror)

HBV är inköpsfunktion åt Sveriges allmännyttiga bostadsbolag. De genomför samordnade upphandlingar för produkter och tjänster kopplade till byggnation, renovering och förvaltning av fastigheter. Med drygt 180 ramavtal hjälper de dagligen sina medlemsbolag att förvalta och utveckla boendet för deras hyresgäster.

Ambiductor har ramavtal gällande IMD-produkter.

 

 

NetmoreNetmore Group (f.d. Blink Services)

Netmore är nätverksoperatör för LoRaWAN och erbjuder städer ett öppet nätverk tillgängligt för alla. Nätet, optimerat för Internet of Things, skapar oändliga möjligheter och innebär helt nya uppkopplingsmöjligheter för staden, företagen och individen.

Övervakning och kontroll med IoT-teknologin innebär framförallt ökad effektivitet genom att reducera el- och värmeanvändning, optimera avfallshantering, skapa säkrare trafikflöden och hålla koll på kapitalintensiva inventarier. Med hjälp av uppkopplade sensorer kan vi mäta och styra vilka funktioner vi vill ha.

 

ServanetServanet

ServaNet är Sveriges till ytan största kommunala stadsnät.

De har byggt LoRaWAN-täckning i Medelpad och Jämtland med Sundsvall som bas.

 

SinfraSinfra

Sinfra står för Svensk Inköpscentral för Infrastruktur och är en ekonomisk förening som ägs av fjärrvärmebolag och VA-bolag. Huvudsyftet är att sköta hållbara upphandlingar av produkter, tjänster och system för försörjningssektorn.

Sinfras upphandlingar förenklar för den enskilde medlemmen. Medlemmen behöver inte göra egna upphandlingar utan kan snabbt och enkelt avropa på befintliga ramavtal. Ambiductor har avtal med Sinfra sedan 2016.

 

StadshubbsalliansenStadshubbsAlliansen

Vi är de lokala stadsnäten. Tillsammans bygger vi en svensk infrastrukturstandard för IoT med LoRaWAN™. Vi tillhandahåller en lokal, digital samhällsinfrastruktur. Det har vi alltid gjort.

Under 2017 tog Öresundskraft initiativet till StadshubbsAlliansen som samlar stadsnäten i en ny gemensam digital infrastruktur för det smarta samhället. Allt fler stadsnät, kommuner och regioner går med. I dag finns medlemmarna från Skåne i söder till Norrbotten i norr. StadshubbsAlliansen börjar därmed bli en gemensam rikstäckande infrastruktur för IoT/Sakernas Internet.

Vill du veta mer om Stadshubben, StadshubbsAlliansen, IoT och LoRa-teknik? Besök stadshubbsalliansen.se Kontakt: Johan Nyström, tel 042-490 3284.

 

 

Företagsfakta

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell