Individuell mätning och debitering

IMD går ut på att spara på förnödenheter såsom värme, el och vatten genom att debitera förbrukningen. Med ekonomiska incitament kan man spara förbrukade reseurser och därmed spar man pengar och hjälper samtidigt miljön. Att sänka förbrukning kan göras genom att effektivisera utrustningen i fastigheten eller genom att ändra attityd hos de som använder fastigheten. Det ena utesluter inte det andra.

Vi har i Sverige under många år arbetat med effektivisering av styrutrustningen men inget ger så stora effekter i förhållande till investering som att ändra människors attityd till förbrukning. Detta görs genom individuell mätning och debitering.

Läs mer: Individuell Mätning och Debitering

Fastighetsägarens incitament - Spar kostnader och engagera boende

Vi erbjuder system för mätning av energi, el och vatten i lägenheter. Alla kunder kan få en uträknad pay-off-tid baserad på nuvarande förbrukning och på vilka besparingar man eventuellt kan göra.

Vi kan även hjälpa er att inte bara leverera utrustning, utan att fullt ut utbilda medarbetare och boende. Detta är en mycket viktig bit inom IMD och vissa av våra kunder har även sparat pengar inom andra delar av sin verksamhet genom att använda utrustning och information för att förebygga och snabbt åtgärda problem i fastigheter.

Läs mer: För fastighetsägare

Fördelningsmätning - alla lägenhetsinnehavares rättighet

I villor har man möjlighet att påverka sin egen ekonomi med besparing av vatten, el och värme. Det borde vara en rättighet för alla, även de i lägenhet. Det är det nu.

Vi mätar den riktiga förbrukningen av förnödenheter och debiterar riktig förbrukning av exempelvis varm- och kallvatten. Nu slipper hyresgäster eller bostadsrättsinnehavare betala för grannens slöseri och för dåligt beräknade schablonbelopp.

Läs mer: För boende

Företagsfakta

Propellervägen 6B, 183 62 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell