Hur börjar man?

LoRa gatewayLoRa är enkelt att integrera. Vi har satt ihop olika paketlösningar för att komma igång. Det innebär att vid en första beställning av mätare från Ambiductor ingår all hårdvara och mjukvara kostnadsfritt. Ni får alltså ett komplett insamlingssystem på köpet, ett system som är helt öppet och fritt att göra som ni vill med i framtiden.

Vi kan även erbjuda konsultation och drift av systemet. När nya funktioner utvecklas kommer vi även erbjuda diverse optioner.

Ambiductor har redan hunnit bli experter på LoRa och smalbandradio. Vi kommer gärna och delar med oss av vår kunskap. Ni kan känna er trygga med oss som partner

Det är mycket viktigt med ett startmöte där vi går igenom förutsättningarna och möjligheterna där vi utför beräkningar av batteritider, räckvidder m.m. för just er anläggning.

Anmäl ert intresse nedan.

Kontaktformulär

Skriv gärna med ert namn och telefonnummer för snabb kontakt

 

Befintlig LoRaWAN-operatör

Om ni redan har en LoRaWAN-operatör så har vi säkerligen stöd för det.

  • Actility är inte en operatör men än nätverksserver som vi har färdig integration för.
  • Netmore Group är en operatör som redan finns i många kommuner. Vi har redan full integration mot deras nätverksserver och väl testad koppling till vår applikationsserver Ambisolution. Det går att köpa våra produkter utan någon ytterligare anpassning.
  • Stadshubbsalliansen är en samling av kommuner och energibolag som tillsammans agerar operatör. Vi har väl testad integration för deras nätverksserver och full dublex till vår applikationsserver Ambisolution.
  • TheThingsNetwork är en communitybaserad operatör med lite unika krav på givare. Stöd för deras system kommer finnas under 2019.

Utöver dessa kan vi bygga stöd för andra operatörer vid behov.

Företagsfakta

Medlemskap

Svenskt VattenMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Följ oss på LinkedIn

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Stand with Ukraine 
Följ oss på Facebook

Tel +468-501 676 76
Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden