Ambiductor exklusiv distributör för Watteco IoT-sensorer

Publicerad måndag, 20 mars 2023 Skriven av Kalle Hultman

Exklusiv distributör för Watteco

Ambiductor blir nu exklusiv leverantör på den svenska marknaden av LoRa-sensorer från det franska företaget Watteco. LoRa har succesivt blivit en allt vanligare teknik för att överföra data från sensor till olika övervakningssystem. Avtalet med Watteco möjliggör nu ännu fler smarta lösningar för dataöverföring.

-Vi har jämfört en mängd olika tillverkare och är otroligt glada över att få representera ett så välrenommerat fabrikat. Avtalet ger oss helt nya möjligheter att fortsätta utveckla den svenska marknaden, säger VD Karl-Johan Hultman

Produkter finns redan att få tag på via www.ambiductor.se. Produktsidan är under uppbyggnad.

Ambiductor var först i Europa med LoRa-teknik i fjärrvärmemätare och har sedan dess levererat sensorer och mätare av olika typer till kommuner, energibolag, industri och olika distibutörer. De är mest kända för smarta vattenmätare, smarta energimätare och badvattentemperaturbojar.

Watteco är ett franskt företag som specialiserat sig på insamling av fysiska mät- och miljödata relaterade till industrin, fastigheter och transporter samt trådlös överföring av denna information över långa avstånd, lång batteritid, lågeffekts radiofrekvensnätverk (LPWAN) som privata eller offentliga LoRaWAN och SigFox, IoT-nätverk (Internet för anslutna objekt).

För mer om information om Wattecos produkter: https://www.watteco.com/products/lorawan/

 

 

{sh404sef_social_buttons}

Företagsfakta

Medlemskap

Svenskt VattenMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Följ oss på LinkedIn

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Stand with Ukraine 
Följ oss på Facebook

Tel +468-501 676 76
Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden