Ambiductor expanderar och anställer en senior utvecklare

Publicerad fredag, 26 mars 2021 Skriven av Kalle Hultman

Ambiductor expanderar

Ambiductor har växt mycket snabbt inom smart mätning och Internet-of-Things. Därför tas nu nästa naturliga steg genom att anställa en Produktägare för mjukvaror och allt inom teknisk support och utveckling.

Senior utvecklare

Johan Sandberg är i grunden senior utvecklare och har dom senaste 20 åren jobbat med prestandatester, bl.a. som produktägare. Han har även på fritiden byggt upp ett LoRaWAN-nät för hemautomation. Johan kommer ansvara för Ambiductors mjukvaror och nya sensorer - både genom import och egen tillverkning samt support och systemutveckling.

Tack vare Johan kommer andra på företaget kunna jobba med sina respektive fokusområden och vara mer tillgänglig för våra kunder gällande förfrågningar och affärsutveckling.

Ambivision

Den främsta utmaningen kommer bli att utveckla våra tjänster att motsvara alla högt ställda förväntningar inom VA, fjärrvärme och fastigheter. Johan samarbetar med ett team för att snabbt kunna lansera tjänsten.

Ambivision är Ambiductors visualiseringstjänst där samtliga sensorer kan övervakas geografiskt och numeriskt. Avancerad validering och larmhantering kan radikalt minska arbetsbelastningen för driftsansvariga inom en rad olika branscher.

De bästa produkterna

Ambiductor har redan fått ett rykte om sig att ha de bästa LoRaWAN-produkterna som levererar det kunder önskar. Företaget var en av de första inom IoT i Sverige och ses redan som en ledande kompetens inom mätinsamling och har fått en rad uppdrag inom industri och fastighet.

Nu kommer utbudet förbättras ytterligare, men bara med det bästa inom varje produktgrupp. Och med bästa tänkbara support.

Teknik på export

En rad Europeiska länder har redan kontrakterat Ambiductor för att få hjälp inom IoT och det ser ut som att Sverige kommer bli en HUB inom LoRaWAN gällande en rad olika tillämpningar. Mer om detta i framtida nyheter.

 

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Stolt samarbetspartner

Giving people