Ny supportportal

Publicerad söndag, 02 april 2023 Skriven av Kalle Hultman

Ny supportportal

Ambiductor har alltid drivits av att ge bästa tänkbara service till sina kunder. I ett led att förbättra detta ytterligare har företaget infört ett nytt supportsystem. Nya systemet drivs av en portal där både kollegor och återförsäljare kan följa pågående och avslutade ärenden.

Nya portalen nås via support.ambiductor.se och innehåller både teknisk och marknadsrelaterad support. Där kan man själv lägga upp sina ärenden och dela dem med kunder, kollegor och återförsäljare.

Så snart ett nytt ärende kommer en supportagent få tillgång till ärendet och svara inom en arbetsdag.

Ärenden som uppgraderas till reklamationer kommer också hanteras via samma system för att ge möjlighet att följa hela ärendet från beskrivning och förslag till åtgärd till retur till tillverkaren och till arbetsplatsen.

Portalen kommunicerar sedan vidare all information till egen mailinkorg för snabbast och tydligast support. Det innebär även att man kan svara på ärenden direkt via sin mailkorg. Stängda ärenden går även att öppna.

Till supporten kommer även en Wiki (kunskapsdatabank) att medfölja. Ärenden som är återkommande kommer få lösningar dokumenterade och ett AI bidrar till att hitta rätt artiklar för snabbast åtgärd.

 

 

 

{sh404sef_social_buttons}

Företagsfakta

Medlemskap

Svenskt VattenMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Följ oss på LinkedIn

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Stand with Ukraine 
Följ oss på Facebook

Tel +468-501 676 76
Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden