Nytt integreringsverk lanseras

Publicerad tisdag, 14 september 2021 Skriven av Kalle Hultman

CALEC ST III

Ambiductors nya integreringsverk standardiserar tuffa krav och möjliggör för mer kommunikation.

CALEC integreringsverk i ny generation

Ambiductor har i över 10 år varit huvuddistributör för Integra Metering, tidigare Aquametro, i Sverige. Deras mest kända produkter är integreringsverken som används flitigt inom industri och värmeproduktion. I år ersätts både CALEC ST II och CALEC Energy Master av CALEC ST III. Det nya integreringsverket finns i två versioner med vassare hårdvara, ny funktionalitet, mer kommunikation och med enklare driftsättning.

Standard och Smart

CALEC ST III finns i två versioner - Standard och Smart. Största skillnaden är att Smart har ytterligare en plats för ett kommunikationskort. Det finns även mindre skillnader gällande matningsspänning.

Kommunikation

Standardkommunikation är M-bus, wireless M-bus, NFC och Bluetooth. Utöver detta finns 1-2 platser för ytterligare kommunikationskort såsom:

M-bus, LoRaWAN, Modbus RTU, BACnet, KNX m.m.

Driftsättning

Driftsättning har blivit enklare genom att ansluta integreringsverket till telefon via NFC och sen Bluetooth där man kan ställa parametrar via en speciell app.

Utöver detta så har plintarna blivit större för att göra plats för grövre kabel.

De nya integreringsverken innebär mer standardisering och fler kommunikationsmöjligheter till ett lägre pris. Det ger produkterna ännu bättre konkurrenskraft på marknaden, säger Jan Strand, Innesäljare Ambiductor

Se produkterna via denna länk.

 

Företagsfakta

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell