Partnerskap med nylanserade proptechbolaget Enkey AB

Publicerad onsdag, 23 augusti 2023 Skriven av Kalle Hultman

Enkey AB

Ambiductor ingår nu ett partnerskap med det nybildade bolaget Enkey AB, ett banbrytande PropTech-företag inom insamling, analys och export av mätdata.

Enkey grundas av Robert Rennel, Kalle Hultman och Johan Glimskog, tre erfarna entreprenörer och experter inom IT, IoT, BMS och mätteknik.

Enkey specialiserar sig på insamling av mätdata i byggnader. Genom att normalisera, berika och visualisera denna data kan de ge fastighetsägare och förvaltare detaljerade insikter om hur deras byggnader fungerar och kan identifiera områden för förbättring.

"Vi är entusiastiska över att lansera Enkey och vår molntjänst Building Insight samt erbjuda våra innovativa lösningar till fastighetsägare och förvaltare", säger Robert Rennel, delägare i Enkey AB.

"Vi tror att vår plattform med mätdatainsamling och intelligenta agenter har potentialen att förändra synen på hur byggnader fungerar och bidra till en mer hållbar framtid." Johan Glimskog, delägare i Enkey AB.

”Genom att erbjuda sensorer och en unik plattform för analys och datadelning, är målet att fastighetsägaren lättare skall nå insikter och enklare kunna dela den informationen med andra PropTech-lösningar.” Kalle Hultman, delägare i Enkey AB och ägare av Ambiductor.

För mer information om Enkey kontakta bolaget genom

http://www.enkey.io

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

{sh404sef_social_buttons}

Företagsfakta

Medlemskap

Svenskt VattenMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Följ oss på LinkedIn

Förfrågningar: info@ambiductor.se
Support: support@ambiductor.se

Stand with Ukraine 
Följ oss på Facebook

Tel +468-501 676 76
Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden