Succé på Smart City Connection

Publicerad söndag, 26 augusti 2018 Skriven av Kalle Hultman

Succé på Smart City Connection

Smart City Connection är en konferens anordnad av Blink Services. Där träffas alla möjliga kommuner, energibolag, produktleverantörer, integratörer, utvecklare och övriga som visat intresse för Internet-of-Things och vad man kan genomföra med denna nya teknik.

Ambiductor hade en monter som var mer välbesökt än vi lyckades hantera. Till alla som lämnat visitkort eller hört av sig via LinkedIn efteråt så önskar vi meddela att vi ska hinna med er allihopa, i sinom tid. Stort tack till alla inblandade från både arrangörer och besökare.

Smart City ConnectionQalcosonic W1

Smart City ConnectionVår VD Karl-Johan Hultman hann även med en föreläsning på stora scenen som handlade om Europas första LoRa-projekt inom fjärrvärme och vad man behöver tänka på gällande mätare med LoRa. Föredraget var mycket omtyckt och vi tackar för all feedback vi fått efter detta. Bland annat belyste vi både möjligheterna och problemen med att ha så många inbördes parter som samarbetar för att få branschen att utvecklas.

Där pratades även mycket om säkerheten kring LoRa och hur vi ska kunna uppfylla integritetskrav och hindra kriminell verksamhet utan att hindra ett brett användande av denna teknik. Och självklart fick Salem-projektet stor uppståndelse eftersom man där kan dra riktiga slutsatser och resultat när man använder LoRa.

Dessutom premiärvisade vi vår nya mätare W1 som kommer revolutionera VA-branschen.

 

Redan finns nya datum för Smart City Connection 2. Mer information kommer på vår hemsida senare.

 

Mer om LoRa och mätare går att läsa på www.ambiductor.se/lora.

 

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Onninen

Kontakta oss gärna för tips på en lokal installatör.