Teknisk innesäljare IoT sökes

Publicerad måndag, 23 september 2019 Skriven av Kalle Hultman

IoT-säljare sökes

Ambiductor växer så det knakar och nu behöver vi en teknisk säljare med ansvar för produkter inom Internet-of-Things.

Driven säljare med tekniskt intresse

Ditt ansvar som säljare är att sköta allt från kundkontakter, offerter, lösningar, färdigställa underlag för programmering m.m. Du måste vara självgående med ett intresse för teknik, kunskapen får man här. Du behöver även vara beredd på att sköta logistik, inköp och leveranser. Även enklare programmering ingår.

Arbetet kräver även ett ordningssinne och god kunskap i svenska språket eftersom du kommer behöva ansvara för vår dokumentation och delar av marknadsföringen.

Vi är ett litet, flexibelt företag som anpassar arbetsuppgifterna efter dina kvalifikationer och ditt intresse. Du kommer ha stor hjälp av kollegor med, i branschen, omtalad kunskapsnivå. Men du behöver själv vara öppen för att komma på nya idéer då behoven från denna bransch bara börjat.

Tjänsten är baserad på vårt kontor i Täby. Sporadiska resor kan behövas.

Om Ambiductor

Vi startade för 9 år sedan med försäljning av energimätare och vattenmätare. Idag har vi även tagit en ledarposition i IoT-branchen som växer explosionsartat. Vi har generellt ökat med ca 50% i omsättning varje år, utom de senaste åren då vi främst fokuserat på utveckling. Nu är detta arbete över och det märks i orderingången.

Vi har alltid arbetat i nära samarbete med branschkollegor och samarbetspartners. Vi är vana att arbeta som en kugge i ett stort maskineri och trivs mycket väl med detta. Det skapar vänner inom leverantörer, kunder och konkurrenter. Även om vi är få på Ambiductor så har vi hundratals kollegor.

Hos oss har vi mycket högt i tak, en platt organisation och sitter i mysiga lokaler i ett trevligt område.

Information om Internet-of-Things

Internet-of-Things ger helt nya möjligheter att sätta upp en mängd givare med minimal infrastruktur i fastigheten. Perfekt för fjärrvärme, VA, IMD, referenstemperaturer, larmer m.m.

Genom att använda befintlig regional infrastruktur, eller egen lokal infrastruktur får man ett system som är helt flexibelt, öppet och säkert. Systemet passar alla tänkbara branscher där givare och larmer underlättar arbetet med rondering. Genom att spara en massa onödiga resor spar man på både miljöbelastning och arbetstid. ROI är oftast mycket kort.

Ambiductor var först i Europa med Internet-of-Things inom fjärrvärme och har sedan vi lanserade detta system passerat flera generationer med stora tekniksteg. Vi är främst inom Skandinavien med denna teknik.

LoRa som vi föredrar finns redan i ett 70-tal kommuner med ytterligare 50 i planeringsstadiet.

Länk till annonsen

Länk till mer om IoT

 

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Onninen

Kontakta oss gärna för tips på en lokal installatör.