Om Ambiductor

Ambiductor grundades 2010 som ett privat svenskägt aktiebolag. Medarbetarna har tillsammans mer än 25 års erfarenhet inom mätning av värme, kyla, vatten och olja samt lång erfarenhet av att driva lönsamma företag inom IT och VVS. Våra specialitéer är branschsamarbeten, tuffa applikationer, kommunikationslösningar och hårda krav. Vi arbetar med avancerad men beprövad teknik, ofta med industriell kvalité. Våra speciella produkter och vår kompetens gör även att vi ofta samarbetar med andra branschkolleger.

Vår kompetens är er styrka!

Vår idé är att sälja energimätare, vattenmätare samt andra mätare och givare kopplade till energi, miljö och vatten. Vi ska klara allt från de enklaste till de mest komplexa mätpunkter. Vårt mål är att kunna lösa alla applikationer vi stöter på, och att våra kunder alltid ska bli nöjda. Vi arbetar endast med öppna system och transparens. Alla våra kunder betraktas som referenser och alla data betraktas som konfidentiella. Vi utlovar respons inom 1 arbetsdag oavsett fråga eller projekttyp.

För att komplettera våra mätare och givare skall vi aktivt främja Internet-of-Things och bidra till marknadens mognad.

Ambiductors namn är en kombination av Ambi från latinets namn på kraft [ambitio] och ductor från Akveduct, d.v.s. vägen man transporterar exempelvis vatten.

Hållbarhet

Vår jord är den enda vi har, och vi arbetar därför mycket med aktivt miljöarbete. För oss är inte en miljöpolicy ett betydelselöst papper, utan vår grogrund. Vår bakgrund är från företag med miljön i centrum, och vi arbetar därför efter dessa principer.

Att kunna bidra till minskad miljöpåverkan samtidigt som vi spar pengar åt våra kunder är en underbar möjlighet.

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och oss själva att alltid välja alternativ som är mest gynnsamma för vår miljö. Det är vår målsättning att bli diplomerade inom miljö.

Varje år sammanställer vi en hållbarhetsredovisning som granskar och värderar det gångna årets arbete inom sociala, ekonomiska och miljömässiga insatser. Vi gör uppföljning av alla avfall och CO2-utsläpp.

Integritet, säkerhet

Vi ställer mycket höga krav på hantering av data för att skydda privatpersoner från olovlig insyn gällande förbrukning. Dessa krav ställer vi på både underleverantörer och kunder. För oss på Ambiductor är kryptering standard och vi uppfyller alla krav på integritet och konfidentialitet.

Fakturering

Kundfakturor och leverantörsfakturor skall ske via ekonomi[at]ambiductor.se i PDF-format. Pappersfakturor accepteras inte.

Anmälan vid oegentligheter

I ett proaktivt initiativ, för att stävja oegentligheter, missförhållanden och för att främja visselblåsning har vi under 2018 inrättat ett system med extern granskning av vår verksamhet och en möjlighet att anmäla oss via abuse [at] ambiductor.com. Adressen går direkt till en extern myndighet som  anonymiserar och hanterar anmälningar utan vår insyn.

Ambiductor AB

Adress, huvudkontor:
Armévägen 61-63
187 64 TÄBY

Adress, alternativ:
Lyckostigen
Stormnäsvägen
820 60 DELSBO

Telefon / internet:

Växel: 08-501 676 76
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Web www.ambiductor.se
Bankgiro 620-2535
Org.nr. 556805-5064

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Ahlsell

Kontakta oss gärna för tips på en lokal installatör.