Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductor välkomnar Tomas Wächtler som ny Marknadsansvarig för VA

Tomas

Ambiductor fortsätter att stärka sitt team med rekryteringen av Tomas Wächtler som den nya marknadsansvarige för produkter inom VA. Med Tomas erfarenhet och expertis kommer vi att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder inom vatten- och avloppsbranschen.

- Vi ser fram emot att ha Tomas ombord som en viktig del av vårt team. Med hans kunskap och passion för marknadsföring inom VA-sektorn kommer vi att ta Ambiductors produktportfölj till nya höjder

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor AB

Rekryteringen av Tomas som Marknadsansvarig för produkter inom VA markerar ett viktigt steg i Ambiductors framtidsplaner. Med hans ledarskap och strategiska tänkande kommer företaget kunna fortsätta växa och utveckla sitt erbjudande för att möta kundernas behov och förväntningar på bästa möjliga sätt.

- Ska bli fantastiskt kul att få arbeta tillsammans med ett sådant drivet och duktigt team och tillsammans lyfta Ambiductor till nästa nivå!

säger Tomas Wächtler, ny marknadsansvarig VA på Ambiductor AB

Tomas kommer tidigare från företag inom vattenreningsbranschen där han med ökat företagets konkurrenskraft och gjort produkterna mer attraktiva för kunderna. Med hans kunskap om branschen blir detta ett naturligt nästa steg.

Tomas kontaktuppgifter finns i denna länk

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se