Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Om Ambiductor

Ambiductor grundades 2010 som ett privat svenskägt aktiebolag. Företaget marknadsför smarta, uppkopplade mätare och givare till främst VA, fjärrvärme, fastigheter och industri. Vi drivs varje dag av att vara främst i vår bransch. Vi lägger stor vikt vid att använda väl testade produkter med den senaste tekniken till ett konkurrenskraftigt pris. Det är en tuff utmaning som vi gärna axlar. Vi var först i Europa att leverera certifierade fjärrvärmemätare uppkopplade med Internet-of-Things via LoRa.

Med LoRa-tekniken fick vi mätare som med batteridrift visade korrekta dygnsvärden med samma noggrannhet som krävs på el-mätare. Samtidigt täckte vi in ett tillräckligt stort område, till skillnad från traditionell teknik. Ambiductor är den leverantör som tekniskt sätt ligger framkant när det gäller Lora därför var det naturligt för oss att välja dem som partner i detta projekt.

Robert Eklund, Södertörns Fjärrvärme

Ambiductor kombinerar kunskap inom mätteknik och sensorteknik med avancerad och säker kommunikation på en unik nivå. Våra specialitéer är tuffa applikationer, kommunikationslösningar och hårda krav. Vi arbetar med avancerad men beprövad teknik, ofta med industriell kvalité. Våra speciella produkter och vår kompetens gör även att vi ofta samarbetar med andra branschkolleger.

Vårt främsta ledord är samarbete, där vi delar med oss och tar del av kompetens inom alla våra partners.

Vår kompetens är er styrka!

Visioner

Vi arbetar endast med öppna system och transparens. Alla våra kunder betraktas som referenser och alla data betraktas som konfidentiella. Vi utlovar respons inom 1 arbetsdag oavsett typ av supportfråga eller projekttyp.

För att komplettera våra mätare och givare skall vi aktivt främja Internet-of-Things och bidra till marknadens mognad.

Ambiductors namn är en kombination av Ambi från latinets namn på kraft [ambitio] och ductor från Akveduct, d.v.s. vägen man transporterar exempelvis vatten.

Vårt programvarupaket AmbiSolution tillhandahåller alla tjänster som behövs för IoT-projekt Detta inkluderar produkter såsom AmbiSolution Utility, AmbiSolution, Facility och AmbiSolution Power. Dessa är applikationsservrar som tolkar, validerar, sorterar och erbjuder öppna API för debitering och analys.

Läs mer på www.ambisolution.se.

Hållbarhet

Vår jord är den enda vi har, och vi arbetar därför mycket med aktivt miljöarbete. För oss är inte en miljöpolicy ett betydelselöst papper, utan vår grogrund. Vår bakgrund är från företag med miljön i centrum, och vi arbetar därför efter dessa principer.

Samma höga krav ställer vi på kvalitet, socialt ansvarstagande och personal.

Att kunna bidra till minskad miljöpåverkan samtidigt som vi spar pengar åt våra kunder är en underbar möjlighet.

Karl-Johan Hultman, CEO Ambiductor AB

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och oss själva att alltid välja alternativ som är mest gynnsamma för vår miljö.

Varje år sammanställer vi en hållbarhetsredovisning som granskar och värderar det gångna årets arbete inom sociala, ekonomiska och miljömässiga insatser. Vi gör uppföljning av alla avfall och CO2-utsläpp.

Integritet, säkerhet

Vi ställer mycket höga krav på hantering av data för att skydda privatpersoner från olovlig insyn gällande förbrukning. Dessa krav ställer vi på både underleverantörer och kunder. För oss på Ambiductor är kryptering standard och vi uppfyller alla krav på integritet och konfidentialitet.

Fakturering

Kundfakturor och leverantörsfakturor skall hanteras via EDI, alternativt PDF till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Pappersfakturor accepteras inte!

Vid faktureringstider kortare än 30 dagar krävs medgivande från Ambiductor samt att fakturan skickas via EDI.

Anmälan vid oegentligheter

I ett proaktivt initiativ, för att stävja oegentligheter, missförhållanden och för att främja visselblåsning har vi under 2018 inrättat ett system med extern granskning av vår verksamhet och en möjlighet att anmäla oss via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Adressen går direkt till en extern myndighetsperson som anonymiserar och hanterar anmälningar utan vår insyn.

Ambiductor AB

Adress, huvudkontor:
Propellervägen 8 B
183 62 TÄBY

Telefon / internet:

Växel: 08-501 676 76
Epost: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Web www.ambiductor.se
Bankgiro 620-2535
Org.nr. 556805-5064
Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se