Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

30 augusti 2018

Bästa personalen hos Ambiductor

Vi ska ha branschens bästa arbetsplats. Vi ska ha branschens bästa personal. Och vi ska göra detta tillsammans.

Hos Ambiductor är vi mycket måna om arbetsvillkor. Alla ska känna sig trygga och belönas för sitt arbete. Det är en fundamental del av vår affärsidé och där gör vi inget undantag.

Ambiductors personal slår det mestaDärför ställer vi höga krav på oss själva och på både tillverkare och fraktbolag när det gäller våra produkter. Tryggheten skall gälla allt från lön och semester till kränkande och diskriminerande behandling. För att säkerställa detta så gör vi årliga genomgångar av hur personalen själva upplever detta, vilket vi presenterar i vår hållbarhetsredovisning. Hittills är vi mycket stolta över de omdömen vi får i redovisningen, men vi fortsätter ändå jobba hårt för att förbättra detta ytterligare.

Hållbarhetsredovisning och visselblåsning

Hållbarhetsredovisningen kan erhållas på förfrågan och gås igenom i styrelsen för att se om vi behöver göra åtgärder. Ett exempel på en sådan åtgärd är att vi under 2017 införde möjlighet för visselblåsare och externa individer att rapportera oegentligheter i bolaget. Detta utförs av en extern aktör som agerar oberoende och som rapporterar anonymt till styrelsen med omedelbar verkan. Vid behov, även till berörda myndigheter.

Visselblåsning och extern kritik är mycket viktig för både bolaget och för samhället i stort, och vi känner att vi gått i bräschen för detta när vi infört detta tidigt och kraftfullt. Om andra företag är intresserade, så kan vi dela med oss av vår arbetsmetod. Det borde fler införa. Och självklart förmedlar vi detta till våra leverantörer för att säkerställa maximal samhällsnytta i hela processen.

Arbetsvillkor och myndigheter

På begäran från våra anställda, så har vi inget fackligt avtal. Vårt mål är att följa Företagarnas uppförandecodec som är under utveckling. En fördel med den är att vi kan vida överträffa anda villkor som är tillgängliga i andra avtal.

Skatter ska betalas, utsläpp skall minimeras och dokumenteras, grannar och andra berörda skall ha rätt att säga ifrån om de blir störda.

Självklart gäller detta både våra egna anställda och hos våra leverantörer.

Varför gör vi detta?

Alla företag måste även sköta sina åtaganden mot omvälden. Ett företag skall inte bara vara en plats där man uppehålls om dagarna, utan där man motiveras och drivs att utvecklas tillsammans och som individ. Och grundläggande för trivsel är att man är trygg i rätt omgivning.

All personal skall kunna genomgå sorg, förtvivlan, glädje och livsavgörande förändringar i sitt privatliv med kraften att hantera detta. Därför måste arbetsplatsen vare ett ställe där man vet vad som gäller och att man kan få stöd och hjälp. Utan utveckling dör både personalen och företaget ut.

Tveka inte att kontakta vår personal för att höra mer om detta.

 

Kontakta oss på 08-501 676 76 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se