Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

05 december 2017

LoRa-arbete i fabriken

Ambiductor mötte idag Axioma för att se över utvecklingen av LoRa som integrerad teknik i energi- och vattenmätare. Vi blev överraskade över hur långt de kommit med denna teknik och vilka möjligheter som öppnas upp.

Axioma

Som pionjärer i LoRa har Axioma och Ambiductor tillsammans redan rullat ut pilotprojekt. Fler projekt är på gång och utvecklingen för att få en optimerad produkt intensifieras. Vi ser potential i tekniken som ger helt nya möjligheter inom fjärrvärme och vattendistribution.

Kommunikationskorten är klara och mätarna följer alla lagar och regler med certifikat för EU. Men tekniken är även färdig för utrullning i Asien och Mellanöstern där behovet är stort.

Sällan har jag känt mig så nöjd efter ett möte som idag. Jag är djupt imponerad över innovationskraften i Axioma.säger Kalle Hultman, VD på Ambiductor

Kaunas är en universitetsstad i Litauen som har vackra gågator, stränder och en gammal stolt historia. Men det är också en universitetsstad med puls och innovationskraft. Det märks extra tydligt hos Axioma som ökar lavinartat från år till år. Tillverkningen med lean-filosofi producerar så mycket att testbänkar och packningbänkar inte orkar med. Under nästa år växer de ur sina stora lokaler och bygget av en ny fabrik är redan på gång.

LoRa är en viktig kugge i teknikutvecklingen som har blivit marknadsledande på sista tiden. Mer information kommer senare...

 

Kontakta oss på 08-501 676 76 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se