Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

05 oktober 2018

Säkerheten sätts på prov

Vi arbetar mycket aktivt med säkerhet inom Ambiductor. Nu har vi fått ett kvitto hur väl fungerar eftersom vi kunnat logga en branschkollegas försök att ta sig in i våra servrar för att ta del av vårt utvecklingsarbete. Vi kan också se att vår säkerhet håller så hög nivå att dessa försök misslyckats.

Misslyckat intrångsförsök av branschkollega

Vi började arbeta med LoRa inom både hårdvara och mjukvara redan 2016. I Sverige har vi tagit en förarplats gällande utveckling med öppna system och Internet-of-Things. Det har inte gått obemärkt förbi och med allt det positiva kommer även det negativa. Det finns alltid de som försöker ta genvägar.

Ambiductor har valt att vara ganska öppna med hur allt fungerar och delar kunskap med andra kollegor och partners. Vi har även tränat upp vissa av våra direkta konkurrenter för att få till en bättre bransch utan inlåsningar. Men vi har också utsatts för angrepp som vi även skrivit om tidigare.

Säkerhet är tacksamt att jobba med när man håller på med just LoRa, men om man inte hanterar sina servrar på rätt sätt så är inte LoRas grundsäkerhet något värt.

Säkerhet är inte starkare än den svagaste länken

Våra kunder, partners och leverantörer ska känna sig trygga i våra händer. All information hålls bakom kryptering och med avancerade lösenord. Säkerheten utvecklas genomsyrar allt arbete vi håller på med. Och vi kommer aldrig bidra till detta spioneri som blivit allt mer tydligt för oss under senare år.

 

Kontakta oss på 08-501 676 76 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se