Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

27 Maj 2021

Ahlsell och Ambiductor ingår avtal gällande IoT

Ahlsell - samarbete är nyckeln

Ambiductor och Ahlsell har nu skrivit ett avtal med målet att digitalisera fastigheter, el, energi och vatten genom svenska installatörer.

Samarbete är nyckeln till framgång

Ahlsell är Nordens största installationsgrossist och omsätter cirka 33 miljarder SEK. De finns i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Estland, Polen och Ryssland. I Sverige finns de lokalt förankrade på de flesta större och mindre orter.

Ambiductor är specialister på smarta mätare och uppkopplade sensorer. Vi var först i Europa med IoT-uppkopplade fjärrvärmemätare.

Ambiductor och Ahlsell har nu skrivit ett avtal med målet att digitalisera fastigheter, el, energi och vatten genom svenska installatörer.

Ahlsells satsning på framtiden med den smarta staden och samhället bygger på smarta produkter i vårt erbjudande till kunden. Ambiductor kan med sin produktportfölj och kunskap inom digitalisering tillföra ytterligare bredd i vårt sortiment inom många av våra befintliga segment, säger Johan Wåhlén, Marknadschef IoT Ahlsell

Några av de första produkterna som Ahlsells kunder kan hitta är LoRa-uppkopplade elmätare och tempgivare. Fler produkter läggs upp som lagervara vart efter.

Se produkterna via denna länk.

Varför IoT?

Genom IoT kan tusentals produkter enkelt kopplas upp mot internet och över 100 kommuner har redan helt eller delvis täckning med t.ex. LoRa.

En lokalt förankrad organisation som hjälper fastighetsägare och installatörer att digitalisera, skapar helt andra möjligheter för ’den smarta staden’. Genom Ahlsells butiker och kontor får man en trygg lösning anpassad för sin hemmamiljö, säger Karl-Johan Hultman, VD Ambiductor 

Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se