Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductor AB blir officiell representant för Comac Cal i Sverige

Comac Cal

Ambiductor AB, en ledande aktör inom lösningar för vatten- och energimätning, är glada att meddela att de nu är officiella representanter för Comac Cal i Sverige. Comac Cal, en framstående europeisk tillverkare av induktiva vattenmätare, kommer nu att få en starkare närvaro på den svenska marknaden genom detta partnerskap.

Med denna representation stärker Ambiductor AB sitt produktutbud och sin marknadsposition genom att erbjuda Comac Cals innovativa och högkvalitativa induktiva vattenmätare. Dessa produkter är kända för sin precision, hållbarhet och prestanda, vilket gör dem idealiska för både industriella och konventionella tillämpningar.

- Vi är mycket stolta över att få representera Comac Cal i Sverige. Deras induktiva vattenmätare är i världsklass och kommer att komplettera vårt befintliga sortiment på ett utmärkt sätt. Vi ser fram emot att erbjuda våra kunder ännu fler högkvalitativa lösningar.

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor AB

- Vi är glada över att samarbeta med Ambiductor AB, som har en stark närvaro och ett gott rykte på den svenska marknaden. Vi är övertygade om att detta partnerskap kommer att hjälpa oss att nå nya höjder och bättre betjäna våra kunder i Sverige.

kommenterar Jana Shepperson från Comac cal

Om Comac Cal

Comac Cal är en ledande tjeckisk tillverkare av induktiva vattenmätare. Med årtionden av erfarenhet inom branschen och en stark engagemang för innovation och kvalitet, erbjuder de mätare som uppfyller de högsta standarderna för noggrannhet och hållbarhet. Deras produkter används globalt i en mängd olika applikationer, från bostäder till industriella installationer.

Om Ambiductor

Ambiductor AB grundades 2010 och är en pionjär inom vatten- och energimätning i Sverige. Företaget erbjuder avancerade mätlösningar som hjälper kunder att optimera resurshantering och energieffektivitet. Ambiductor AB är känt för sitt starka fokus på kundnöjdhet och teknisk expertis. För mer information, besök vår webbplats på www.ambiductor.se.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se