Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

IoT-mätare på Smart City Conference

Smart city conference

På Kistamässan 3-4 maj kommer Ambiductor visa upp mätare och sensorer för en smartare stad. Som exempel kommer en VA-anläggning visas upp live med både mätinsamling och styrning.

Bolaget levererar IoT-produkter från vattenmätare, inneklimatgivare och energimätare till badtemperaturbojar, livbojar och väderstationer. Allt är uppkopplat via olika system såsom LoRaWAN, NB-IoT o.s.v. Dessutom visas IoT-plattformen AmbiSolution upp, som utvecklats för att samla in, visualisera och skicka förädlad data till debitering och analys.

IoT-teknik förväntas globalt omsätta 5600 miljarder SEK 2025. Detta är en teknik som kommit för att stanna och är framtiden inom fastigheter och samhälle. Ambiductor berättar gärna mer om tekniken där trådbunden teknik och mobil uppkoppling fått konkurrens av öppna system med extremt långa räckvidder och batteritider. Följ med på denna spännande resa.

Mässbild

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.

Välkommen till Kistamässan 2023 - 3-4 maj. Biljetter och kraftigt rabatterade konferenser kan fås med länken nedan:

https://www.trippus.se/web/Registration/Registration.aspx?view=registration&idcategory=AB0ILBCeXMVX2zVoBwPpOrgQ8FO1rY2ZxfjFjudsCE__6Y6X7BZwIho-K3EtiWzoK1YYIqephnNi&ln=eng&exhibitorwebId=AB0ILBDR-GpZmPm0nbhJ5NGy9MP4pE932tlcGeOBp5BIw3nlX1KgEvzEl9CLu3iOp-nqIajcBzFa

Montern är belägen på E:12 i mittenstråket på mässan.

Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se