Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Kommuner kan nu koppla upp sina Siemens vattenmätare med Ambiductors kommunikationsmoduler

Siemens MAG-mätare

Ambiductor, en ledande leverantör av mät- och kommunikationslösningar, meddelar idag att kommuner nu kan koppla upp sina befintliga Siemens vattenmätare via LoRaWAN och NB-IoT genom företagets avancerade kommunikationsmoduler.

Siemens MAG 6000 och 8000 är vanliga i kommunala ledningsnät. Dessa kan mäta flöden i bägge riktningar. Med denna lösning samlar man trådlöst in data från källa till mjukvara. Mätarna har olika utsignaler men inga som lämpar sig för fjärravläsning. Detta kan Ambiductor lösa genom sina smarta kommunikationsmoduler.

Denna innovativa lösning innebär att kommuner kan övervaka och hantera sina vattenmätare på ett effektivt och fjärrstyrt sätt, minskar behovet av att rondera och utföra oplanerade besök på plats. Den presenterar en överblicksbild som möjliggör prediktivt underhåll. Dessutom stöder Ambiductors programvara AmbiSolution läcksökning i ledningsnätet, vilket bidrar till att minska vattenförluster och förbättra hållbarheten.

Vi är stolta över att kunna erbjuda denna lösning till kommuner.

säger Ambiductors VD Karl-Johan Hultman

Vår teknik resulterar i bättre service för invånarna och minskade driftskostnader. Dessutom bidrar vår läcksökningsfunktion till att skydda vår mest värdefulla naturresurs - vatten.

Ambiductor har en lång historia av att leverera pålitliga, säkra och exakta mätlösningar som är skräddarsydda för kundens behov. Denna nya lösning är ytterligare ett bevis på företagets engagemang för innovation och kundfokus.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se