Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Lansering av ny hemsida för IoT-tjänster - ambisolution.se

Ny hemsida

Ambiductor AB, en ledande leverantör av energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet of Things (IoT) och smarta mätningslösningar, presenterar idag en ny hemsida https://www.ambisolution.se. Den nya webbplatsen är ett steg framåt i företagets engagemang för att erbjuda säkra, rättvisa och precisa mätningslösningar anpassade till sina kunders behov.

Vi är glada att kunna erbjuda vår nya hemsida som en resurs för våra kunder och media inom VA, fjärrvärme och fastighetssektorn

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor.

Den nya hemsidan är utformad för att visa möjligheterna med ett MDM-system som är byggt för mätteknik i jämförelse med traditionella IoT-plattformar. Den presenterar mjukvara för allt inom Internet-of-Things och ger en omfattande översikt över mjukvara och dess tjänster, samt detaljerade tekniska specifikationer och användarhandledningar.

AmbiSolution som tjänst marknadsförs även av olika distributörer i Sverige och andra länder.

Vår nya webbplats representerar vår fortsatta satsning på teknisk expertis och tillförlitlighet, och vi ser fram emot att fortsätta att vara i framkant av tekniken inom IoT och smarta mätningslösningar

fortsätter Karl-Johan Hultman.

Ambiductor AB riktar sig till kommuner, energibolag och fastigheter, och utmärker sig som leverantör inom energi-, vatten- och oljemätning genom en hög kunskapsnivå inom förädlande av data och fokus på att lösa problem. Webbplatsen kommer också att hålla kunder och media uppdaterade med de senaste nyheterna och utvecklingen inom företaget och branschen.

Fler språk och fördjupad information publiceras löpande.

För mer information, besök https://www.ambisolution.se.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se