Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ny hemsida för www.ambiductor.se

Ny hemsida

Ambiductor AB, en ledande leverantör av energimätare, vattenmätare, oljemätare och lösningar inom Internet of Things (IoT) och smart mätning, meddelar idag lanseringen av sin nya hemsida. Den nya webbplatsen är utformad för att stärka företagets kommunikation med kunder inom VA, fjärrvärme, fastigheter och industri.

Vår nya hemsida speglar vår strävan att ständigt förbättra vår kundservice och att förmedla vår tekniska expertis på ett tillgängligt sätt

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor.

Webbplatsen kommer att innehålla detaljerad information om Ambiductors breda sortiment av produkter, inklusive dess energimätare, vattenmätare, oljemätare och IoT-lösningar. Dessutom kommer webbplatsen att erbjuda användbara resurser och artiklar om branschrelaterade ämnen och nyheter.

Vi tror att den här webbplatsen kommer att bli en värdefull resurs för våra kunder och för alla som vill lära sig mer om våra produkter och tjänster

fortsätter Karl-Johan Hultman.

Ambiductor AB ser fram emot att välkomna kunder och besökare till den nya hemsidan och uppmuntrar alla att utforska de olika funktionerna och resurserna som finns tillgängliga.

Adressen till hemsidan är densamma som tidigare: www.ambiductor.se

Bolaget kommer arbeta aktivt med undervisning, prediktiv support och samtidigt bibehålla all gammal dokumentation.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se