Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductor utökar sin personalstyrka: Jimmy Näslund tillträder som ny supportansvarig

Supportansvarig

Ambiductor, specialister inom energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet of Things (IoT) och smarta mätlösningar, har med glädje tillkännagivit att Jimmy Näslund har anslutit till företaget som supportansvarig.

Jimmy Näslund kommer att spela en avgörande roll i att öka kvaliteten och minska tiden för support och returer av gods, vilket direkt kommer att gynna företagets huvudkunder; installatörer, kommuner och energibolag.

Vi är mycket glada att välkomna Jimmy till vårt team. Med hans expertis och engagemang är vi övertygade om att vi kommer att kunna erbjuda ännu bättre service till våra kunder och effektivt hantera alla supportrelaterade frågor

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor.

Ambiductor fortsätter att utveckla och erbjuda ett brett sortiment av energimätare och relaterade produkter, och strävar efter att ligga i framkant när det gäller IoT och smarta mätlösningar. Med Näslund nu ombord, ser företaget fram emot att ytterligare stärka sitt engagemang för att tillhandahålla säkra, rättvisa och exakta mätlösningar anpassade till kundernas behov.

Spännande med nya utmaningar. Det verkar vara en sammansvetsad grupp i företaget och jag känner mig mycket välkommen. Nu ser jag fram emot att få axla ansvaret för support och returer. Ambiductors ambitioner inom prediktiv support verkar väldigt intressant

berättar Jimmy Näslund.

För mer information om Ambiductor, vänligen besök www.ambiductor.se.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se