Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductor AB och Skandinavisk kommunalteknik AB inleder samarbete för att revolutionera övervakningen av LPS/LTA Pumpstationer

Pumpstation

Ambiductor AB, ledande inom digitala lösningar för VA, har inlett ett samarbete med Skandinavisk kommunalteknik AB för att implementera innovativa lösningar för övervakning av LPS Pumpstationer. Genom att integrera Ambiductor ABs avancerade mjukvara, AmbiSolution, med Skandinavisk kommunalteknik ABs högkvalitativa pumpsystem, möjliggörs en effektiv driftövervakning och snabb varning vid eventuella avvikelser.

- Detta partnerskap banar väg för en mer effektiv och tillförlitlig driftövervakning av våra LPS Pumpstationer

säger Ulf Hagström, ansvarig för produktutveckling hos Skandinavisk kommunalteknik AB

- Genom att använda AmbiSolution kan kommuner snabbt reagera på larm från pumpstationen och undvika onödiga serviceutryckningar, vilket ökar både driftseffektiviteten och kostnadsbesparingarna på lång sikt.

Det nya samarbetet erbjuder fördelar för både Ambiductor AB och Skandinavisk kommunalteknik AB, med ökad kundnöjdhet och förbättrad funktionalitet av pumpsystemen. Tillsammans strävar de efter att fortsätta driva innovation och utveckling inom avloppsbranschen för en mer hållbar och kostnadseffektiv framtid.

- Anläggningar är redan i drift och övervakningen av pumparna ger en bra bild över status i avloppsystemet. I samråd med erfarna kunder ska vi nu optimera nyttan med att fjärravläsa avloppsbrunnar

säger Johan Sandberg, produktägare på Ambiductor AB

För mer information om Ambiductor AB, Skandinavisk kommunalteknik AB och mjukvaran AmbiSolution, följ dessa länkar:

www.ambiductor.se

www.kommunalteknik.se

www.ambisolution.se

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se