Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductor söker key account manager för att förstärka sin marknadsposition

KAM sökes

Ambiductor, en framstående leverantör inom energimätning, vattenmätning, oljemätning, Internet of Things (IoT) och smarta mätarlösningar, är på jakt efter en KAM för att förstärka sitt team och konsolidera sin position på marknaden.

Ambiductor fortsätter att driva marknaden framåt inom teknik och innovation, och är övertygade om att denna roll kommer att vara avgörande för att upprätthålla vår progressiva strategi.

- Det är med stor glädje vi erbjuder denna möjlighet för rätt kandidat att bli en del av vårt dynamiska team

säger Karl-Johan Hultman, VD på Ambiductor.

Den framgångsrika kandidaten kommer att ha helhetsansvaret för försäljningen till VA-branschen, och kommer att spela en central roll i att utveckla och underhålla långsiktiga kundrelationer. Detta bidrar till företagets övergripande mål att utveckla och erbjuda ett brett sortiment av energimätare och relaterade produkter. Med en stark förståelse för IoT och smarta mätarlösningar kommer den framgångsrika kandidaten att vara en viktig spelare i Ambiductor:s framtid.

Vi ser fram emot att välkomna vår nya Key Account Manager till Ambiductor-familjen och fortsätta att leverera högkvalitativa och skräddarsydda mätlösningar till våra kunder

avslutar Karl-Johan Hultman

Tjänsten rekryteras via Säljpoolen genom följande länk: https://www.saljpoolen.se/sv/a...

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se