Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ambiductors energimätare Qalcosonic E3 nu miljöklassad av Sundahus

Sundahus

Ambiductor, en ledande aktör inom mätteknik och kommunikation, tillkännager idag att deras innovativa energimätare Qalcosonic E3 har erhållit miljöklassning från Sundahus. Denna prestigefyllda certifiering bekräftar företagets engagemang för att leverera hållbara och pålitliga mätarlösningar.

Qalcosonic E3 är en avancerad energimätare som erbjuder exakta och rättvisa mätningar av energi. Genom att tillhandahålla denna teknik hjälper Ambiductor fastighetsägare, VVS-grossister och rörentreprenörer att effektivt hantera sina resurser och uppfylla regleringsstandarder.

Vi är stolta över att Qalcosonic E3 har erkänts av Sundahus, en organisation känd för sin stränga miljöklassning, säger Jan Strand, mätexpert på Ambiductor.

säger Jan Strand, mätexpert på Ambiductor

Denna certifiering bekräftar vår engagemang för att tillhandahålla innovativa och hållbara lösningar som hjälper våra kunder att effektivt hantera sina resurser och bidra till en hållbar framtid.

Jan Strand

Med denna certifiering kommer Qalcosonic E3 att stärka Ambiductor:s position som en tillförlitlig leverantör av mätarlösningar som uppfyller både kundens behov och miljöstandarder. Ambiductor kommer att fortsätta sitt arbete för att leverera produkter som bidrar till att skapa en mer hållbar och rättvis framtid.

Läs mer om mätaren på https://www.ambiductor.se/produkter/energimatare/kompakta-energimatare/qalcosonic-e3https://www.ambiductor.se/produkter/energimatare/kompakta-energimatare/qalcosonic-e3

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.


Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se