Skip to main content

Förfrågningar:
info@ambiductor.se

Support:
support@ambiductor.se

Telefon:
+468-501 676 76

 

Energimätare, vattenmätare, oljemätare, Internet-of-Things och smart metering

Ny supportportal

Supportportal

Ambiductor har alltid drivits av att ge bästa tänkbara service till sina kunder. I ett led att förbättra detta ytterligare har företaget infört ett nytt supportsystem. Nya systemet drivs av en portal där både kollegor och återförsäljare kan följa pågående och avslutade ärenden.

Nya portalen nås via support.ambiductor.se och innehåller både teknisk och marknadsrelaterad support. Där kan man själv lägga upp sina ärenden och dela dem med kunder, kollegor och återförsäljare.

Så snart ett nytt ärende kommer en supportagent få tillgång till ärendet och svara inom en arbetsdag.

Ärenden som uppgraderas till reklamationer kommer också hanteras via samma system för att ge möjlighet att följa hela ärendet från beskrivning och förslag till åtgärd till retur till tillverkaren och till arbetsplatsen.

Portalen kommunicerar sedan vidare all information till egen mailinkorg för snabbast och tydligast support. Det innebär även att man kan svara på ärenden direkt via sin mailkorg. Stängda ärenden går även att öppna.

Till supporten kommer även en Wiki (kunskapsdatabank) att medfölja. Ärenden som är återkommande kommer få lösningar dokumenterade och ett AI bidrar till att hitta rätt artiklar för snabbast åtgärd.

Kontakt: Karl-Johan Hultman

Telefon: +468-409 046 61
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

www.ambiductor.se

Om Ambiductor

Ambiductor har försett svenska marknaden med vattenmätare och energimätare sedan 2010. Företaget var först i Europa med IoT-uppkopplade, certifierade fjärrvärmemätare. Idag levereras en mängd olika smarta sensorer inom VA, fjärrvärme, fastigheter och samhälle.

Till mätarna finns en mätdatahanteringsmjukvara AmbiSolution. Ambiductor samarbetar med operatörer såsom Netmore, Telia, Tele2, Telenor, Stadshubbsalliansen, Servanet m.fl. Företaget tillhandahåller inga egna radionät. Detta för att skapa en öppen marknad utan inlåsningseffekter. Med Ambiductors lösningar bibehålls total valfrihet.

Idag leder företaget IoT-branschen med flest LoRa-uppkopplade mätare i Sverige och är en aktiv deltagare i debatter och spridning av kunskap. Förutom djup kunskap inom kommunikation så deltar även företaget i framtagande av nya branschregler gällande mätteknik. Förklaringarna till företagets snabba organiska tillväxt är öppenhet, kunskap och tillförlitlighet.

Telefon:
Epost:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Förfrågningar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Support: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Tel +468-501 676 76

Propellervägen 8 B, 183 62 TÄBY, Sweden

Vi stöttar

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

© Copyright 2010 - 2024 - Ambiductor AB - All Rights Reserved - Plattform av Joomlaproffs.se