Nyheter

Unikt samarbete på Smarta Städer 2018

Publicerad lördag, 22 december 2018
Skriven av Kalle Hultman

Unikt samarbete på Smarta Städer 2018På Smarta Städer-mässan kopplade alla LoRa-relaterade företag ihop sig för att visa vilka möjligheter som finns i teknik som främjar samarbete. Experimentet var en oväntad succé!

Läs mer: Unikt samarbete på Smarta Städer 2018

Smarta Städer 2018

Publicerad tisdag, 06 november 2018
Skriven av Kalle Hultman

Möt oss i Kista på Smarta Städer 28-29 novemberInternet-of-Things är en expanderande bransch. För att uppmärksamma nya smarta lösningar som möjliggörs med ny typ av kommunikation samlas ett antal företag i Kista för att dela erfarenheter och främja ny teknik som spar arbetstid, ökar komfort och spar på miljöns resurser.

Läs mer: Smarta Städer 2018

LoRa i fokus på Energiföretagens konferens

Publicerad måndag, 29 oktober 2018
Skriven av Kalle Hultman

LoRa i fokus på Energiföretagens konferens i GöteborgDen årliga konferensen Fjärrvärmeundercentraler och energimätare har gått av stapeln. Ambiductor var där för att lära, föreläsa och utbyta erfarenheter. På plats fanns många av Sveriges alla energibolag. Här är lite av vad vi såg.

Läs mer: LoRa i fokus på Energiföretagens konferens

Möt oss på Energiföretagen Sveriges konferens

Publicerad onsdag, 24 oktober 2018
Skriven av Kalle Hultman

Möt oss hos Energiföretagen Sverige 24-25 oktoberIdag inleds Energiföretagen Sveriges årliga konferens i Göteborg som handlar om undercentraler och energimätare. Ambiductor är inbjudna som både utställare och föreläsare.

Läs mer: Möt oss på Energiföretagen Sveriges konferens

Succé på Smart City Connection

Publicerad söndag, 26 augusti 2018
Skriven av Kalle Hultman

Succé på Smart City ConnectionSmart City Connection är en konferens anordnad av Blink Services. Där träffas alla möjliga kommuner, energibolag, produktleverantörer, integratörer, utvecklare och övriga som visat intresse för Internet-of-Things och vad man kan genomföra med denna nya teknik.

Läs mer: Succé på Smart City Connection

Smart City Göteborg 20-21 september

Publicerad torsdag, 16 augusti 2018
Skriven av Kalle Hultman

Smart city Göteborg 20-21 september 2018Möt oss och hör allt om energimätare, vattenmätare och Internet-of-Things via LoRa. Vi ställer ut och är inbjuden talare vid en mässa i Göteborg som heter Smart City. Se nedan för anmälan. Sista datum är 17 augusti (hör av er till oss om ni inte hinner i tid).

Läs mer: Smart City Göteborg 20-21 september

Först i Europa med fjärrvärmemätare med IoT via LoRa

Publicerad tisdag, 17 april 2018
Skriven av Kalle Hultman

Först i Europa med fjärrvärmemätare med IoT via LoRaI 400 villor i Salem, söder om Stockholm, installeras nu LoRa-utrustade mätare där fjärrvärmebolaget kan vara sin egen kommunikationsoperatör. Därmed blir projektet först i Europa att installera smarta energimätare för debitering med inbyggd IoT i den här omfattningen. Valet av LoRa-teknik innebär att fjärrvärmen får en unik kombination av öppenhet och säkerhet till ett attraktivt pris.

Läs mer: Först i Europa med fjärrvärmemätare med IoT via LoRa

Rankad 1:a i allmännyttans upphandling

Publicerad fredag, 12 januari 2018
Skriven av Kalle Hultman

HBVAmbiductor har nu ramavtal med HBV (HusByggnadsVaror) gällande IMD-produkter (Individuell Mätning och Debitering). Ambiductor erhöll rangordning 1-3 i samtliga delar som offererades och det gläder oss att våra ansträngningar givit oss en stor del av denna upphandling.

Läs mer: Rankad 1:a i allmännyttans upphandling

Företagsfakta

Armévägen 61-63, 187 64 TÄBY, Sweden
Tel 08-501 676 76

info[at]ambiductor.se

Följ oss på FacebookFölj oss på LinkedInMedlem i FöretagarnaMedlem i Slussen

Köp våra produkter hos välsorterade grossister

Dahl Onninen

Kontakta oss gärna för tips på en lokal installatör.